مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پروانه ساخت

سلام
درتاریخ 96پروانه ساخت اخذشده وبعد دوسال در98 مهلت پروانه تمام شده است
الان که برای تمدید پروانه مراجعه کردم گفتن باید شروع عملیات میکردین والا پروانه کلا ابطال میگردد
درحالی که گودبرداری ودیوارچینی با سنگ تا مِگر(تا قبل پی) انجام شده ولی قبول نمیکنن
میخواستم بدونم شروع عملیات ساخت به چه مرحله ای اطلاق میشود
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ابطال پروانه ساخت
توسط شهرداری وجود ندارد
و شهرداری مکلف است که یا پروانه
شما را تمدید نماید یا خسارت شما را
پرداخت نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر
قابل ابطال نیست
اگر خساراتی متحمل شدید می توانید از دادگاه و دیوان پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پروانه ساخت قابل تمدید است و شهرداری حق ابطال پروانه را ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقدامات شما شروع عملیات محسوب میشود و اگر شهرداری نمیپذیرد میتوانید از شهرداری شکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما عملا شروع به کار را نجام داده اید وقابل تمدید است در غیر این صورت از شهرداری شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام امکان ابطال وجود ندارد شهرداری بایدپروانه ساخت را تمدید کند یا خسارت را پرداخت کند