مشاوره حقوقی رایگان - سند سیمکارت

سیمکارتی را خریداری کردم که چون صاحب آن فوت کرده بود باید ورثه به نام من می زدند
ورثه فرزندان و مادر مرحوم بودند که فرزندان در محضر بنام من زدند ولی مادر مرحوم نتونست بیاد محضر و بعد مدتی فوت کرد. الان عمده ورثه که فرزندان بودند بنام من کردند ولی سهم مادری مانده که ایشان فوت کرده و من به ورثه مادر دسترسی ندارم و یکی از آنها خارج از کشور است و نتوانستم آن را پیدا کنم لطفا بنده را راهنمایی کنید تا بتونم سیمکارت رو کامل بنام کنم.سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید علیه تمام وراث دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به طرفیت تمام وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به طرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم سند دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه بدید امکان صدور رای غیابی به نفع شما هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طریق دادگاه الزام به انتقال سیم کارت را درخواست نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
دادخواست الزام به تنظيم سند تنظيم نماييد و تمامي وراث را جزء خواندگان دعوي قرار دهيد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت تمامی وراث دهید و کسانیکه حضور ندارند نیز میتوانند به یکی از بقیه وکالت کاری دهند

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به طرفیت تمامی وراث داد خواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به طرفیت همه وراث طرح دعوی نمایید ورثه ای که تشریف نیا وررند نسبت به ایشان رای غیابی صادر خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به انتقال سند رسمی را برعلیه تمام ورثه مطرح نمایید