مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه

شوهرم وسایل منزل رو مثل یخچال تلویزیون و.... رو هبه کرده به پسرم و تامین خواسته کرده و بعد توقیف و انتقال داده به محلی که زندگی میکنه آیا به صرف فاکتور ولو جعلی میتونه اثبات مالکیت کنه؟ من الان در منزل بدون امکانات دارم زندگی میکنم شکایت عدم تمکین داده و میگه بیا زندگی کن چطور میشه هبه نامه رو ابطال کرد آیا میتونم واسه نفقه یا بخشی از مهریه اموالو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. با استناد به سیاهه جهیزیه و فاکتورها و شهادت شهود دادخواست استرداد جهیزیه بدهید. ضمنا چنانچه از همسر خود تمکین ننمایید نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید دادخواست برای مهریه بدین. نفقه به علت عدم تمکین به شما تعلق نمیگیره.