مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به حقوق مالی ابراء شده زوجه

درود، کلیه حقوق مالی شامل مهریه نفقه و اجرت المثل رو در قبال 500 میلیون تومن بصورت اقساط ماهیانه طی 22 عدد چک، در قبال طلاق توافقی ابراء کردم، سندی که تنظیم شده عادیه و محضری نیست، و متاسفانه در سند قید نشده بابت طلاق ابراء کردم، حکم طلاق توافقی صادر شده و چند روز دیگه بیشتر وقت برای اجرا نداره، شوهرم هر هفته یه بهانه جدید میاره و چون خارج از کشور هست به کسی وکالت نمیده که بیاد محضر امضاء کنه، سوالم این هست که اگر مهلت سه ماهه حکم طلاق تمام بشه، من چطور میتونم طلاقم رو بگیرم؟ یا اینکه رجوع کنم به حقوق مالی که ابراء کردم. این نکته هم هست که من با پدر شوهرم توافق کردم چون وکالت داشت و چک ها هم متعلق به پدر شوهرمه که در این مدت بخشی وصول شده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در ظرف مهلت مقرر رای طلاق اجرا نشود، کلیه توافقات بی اثر و کان لم یکن خواهد شد.
با توجه به اینکه ابراء مهریه شما عادی بوده ، مهریه شما هم به قوت خود باقی است.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با توجه به مهلت قانونی که وجود دارد اگر در مهلت طلاق صورت گیرد فبها در غیر این صورت تمامی توافقات باطل میگردد