مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند در بهزیستی

سلام
اینجانب به علت عدم توافق با زوجه فرزندمان را در بهزیستی ملاقات می کنم. فرزندم در حال حاضر با مادرش می باشد و هر هفته در بهزیستی ملاقات می کنم. در صورتی که نتوانم یک جلسه به دیدار فرزندمان بروم آیا این موضوع برای اینجانب مشکل ساز می شود ؟

پاسخ ها :

زهرا  احمدي

زهرا احمدي :

استان :

سلام خیراما بهتر است دلیل و عذر موجه به اطلاع زوجه نیز برسد

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

ملاقات با فرزند حق شماست و شما میتوانید با اختیار از حق خود گذشت کنید مشکلی ندارد