مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات موقت

سلام با رای شعبه ششم دادگاه حضانت فرزند کوچکم که هشت سالش تمام شده به بنده واگذار شده که خانم با مراجعه به دادگاه از اجرای احکام دستور موقت ملاقات با فرزند را برای مدت 48 ساعت از صبح پنج شنبه تا صبح شنبه گرفته ولی متاسفانه خانم ازباز گرداندن فرزندم ممانعت نموده و با مراجعه به کلانتری و تماس با ایشان مدعی بودند که بچه مریض است و ایشان را تحویل نمیدهم که با گزارش کلانتری به دادگاه مراجعه کردم ولی قاضی اجرای احکام به بنده گفتند که با توجه به اعتراض خانم نسبت به رای دادگاه و رفتن تجدید نظر شما انتظار بکشید تا رای قطعی شود و بعدا برای شما اجراییه صادر شود و فرزند شما رو از خانم بگیریم حال از انجاییکه که خانم از دستور دادگاه تمرد نموده برای باز گرداندن فرزندم تا زمانی که رای قطعی میشود باید چیکار کنم از خانم شکایت کنم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دستور موقت تا پایان وقطعیت حکم ساری وجاری است.لذا فرمایش دادگاه اشتباه است.توصیه استخدام وکیل داده می شود.یاالله

یک وکیل

درود
تقاضاي دستور موقت كنيد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، خانم از اجرای رأی دادگاه حضانت فرزند مشترک تان تمرد ننموده است چونکه رأی دادگاه نخستین تا مهلت اعتراض به آن منقضی نشود قطعی نیست کمااینکه محکوم علیه به حکم صادره در مرجع بالاتر (تجدید نظر) اعتراض نموده و راهنمایی قاضی محترم واحد اجرای احکام به شما با قانون منطبق است . خانم به استناد دستور موقت اخذ شده از دادگاه ، اجازه ملاقات فرزند مشترک را اخذ نموده است و در حال حاضر هم حکم قطعی حضانت فرزند برای شما صادر نشده و به مرحله اجرا نیز در نیامده تا بخواهید به استناد اجرائیه صادره ، ادعای استرداد طفل را از مادرش داشته باشید . تا زمانی که حکم قطعی حضانت فرزند مشترک صادر نشده و تکلیف شخص حضانت کننده مشخص نگردیده بهترین مأمن و پناهگاه و آرامشگاه فرزند ، آغوش مادر و مهر مادریست البته مشروط به اینکه خدای ناکرده صلاحیت مادر زیر سؤال نباشد .

یک وکیل

فرمایش همکار محتر جناب آقای گنجی بسیار متین است. تا قعیت حکم صبر پیشه کنید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با عنایت به عدم قطعیت دادنامه و عدم صدور اجراییه این امر از مصادیق جلوگیری از اجرای دستور مقام قضایی تلقی نمیشود

یک وکیل

با سلام اگر خانم هم کلا از دیدار شما با فرزند ممانعت کردند می توانید شما هم دستور موقت بگیرید و الا تا قطعی شدن تمردی از دادنامه صورت نگرفته است.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید تا پایان تجدید نظر صبر نمایید این حق قانونی همسر شماست
بعد از صدور رای اگر به نفع شما حکم صادر شد و اشان تمرد نمود می توانید شکایت نمایید
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام جند راه دارید میتوانید تقاضای دستور موقت کنید میتوانید تقاضای استرداد فرزند را ارائه دهید و در اخر میتوانید تا قطعیت دادنامه صبر کنید