مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

سلام خسته نباشید، یک دختر 9 سال و نیمه دارم و جدا از شوهرم زندگی میکنم دخترم زندگی با من رو انتخاب کرده و اصلا حاضر نیست با پدرش ملاقاتی بیرون از خونه داشته باشه، آیا راهی هست که شوهرم بتونه دخترم رو ازم بگیره ؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام باتوجه به اینکه 9 سال ایشان تمام شده میتوانند خودشان تصمیم بگیرند که با چه کسی زندگی کنند اما در هرصورت طرف شما حق ملاقات فرزند خود را دارد و شما نباید مانع ملاقات شوید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام حضانت بعد از هفت سال با پدر است مگر این که دخترشما با اخذ حکم رشد حق انتخاب داشته باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دختر شما بالغ است خودش تصمیم میگیرد با چه کسی زندئگی کند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دختر شما بالغ است و خودش تصمیم می‌گیرد