مشاوره حقوقی رایگان - احداث دستشویی در حیاط مشاع و فرش کردن راپله

سلام من طبقه اول هستم دو نفر از همسایگان اسرا بر این دارد که راپله باید فرش شود تا کمتر کثیف شود من بهشون اعلام کردم که کفشها رو باید به دست بگیریم ببرم تا جلوی درب ایشون میگن جاکفشی باید نصب کنن من میگم مشاع نمیشه ومنظره جالبی نداره مخصوصا اگه مهمون بیاد ایا میتوانند بدون رضایت ما چنین کاری بکنن واینکه دقیقا زیر بالکن من میخوان دوباره تو حیاط مشاع دستشویی احداث کنند من گفتم تابستون بو دقیقا میاد بالا تو خونه ی ما ایا میتونن چنین کاری کنند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ساختن هر گونه بنا در مشاعات ، باید با موافقت تمام مالکان و اخذ
مجوز از شهرداری باشد