مشاوره حقوقی رایگان - مهلت رد دادخواست

با م سلام
ابلاغیهای ای جهت من بعنوان خوانده ارسال شده با متن زیر

خواسته ها:
1 .مطالبه خسارت دادرسي
2 .مطالبه وجه بابت ...
بسمه تعالي
دادگاه باتوجه به جمیع اوراق و محتویات پرونده ختم رسیدگی را اعالم و با استعانت از خداوند متعال و تکیه برشرف و وجدان به شرح
ذیل مبادرت به صدور رای می نماید.
*رای دادگاه
در خصوص دعوی خواهان بطرفیت خوانده بخواسته صدور حكم
بر محكومیت خوانده بر پرداخت مبلغ 000/544/593 ریال بابت اقساط وام بانكي و هزینه هاي وسایل نصب شده در اپارتمان مسكوني
خوانده محترم واقع گلبهار .....و مطالبه خسارت دادرسي با عنایت به اینکه خواهان با
تقدیم لایحه ای مورخه 1400/12/9دادخواست خود را مسترد نموده است که دادگاه مستندًابه ماده 107 قانون آیین دادرسی مدنی بند ب
قرار رد دعوی خواهان را صادر و اعالم می نماید رای صادره حضوری وظرف مدت 20 روز پس از ابالغ قابل تجدیدنظرخواهی در
محاکم محترم تجدیدنظر خراسان رضوی می باشد.
دادرس شعبه اول دادگاه عمومي حقوقي دادگستري شهرستان
حال چند سوال دارم آیا رد دادخواست در این مرحله قانونی است با اینکه دو جلسه دادرسی انجام شده بود و دادرس محترم از خواهان تقاضای چنین امری نموده است

دوم اینکه در صورت دادخواست دوباره آیا باستی خواهان دوباره هزینه های مربوطه را بپردازد

و سوم اینکه بخش اعظم بدهی من مربوط به پرونده‌ای است که خواهان هیچ سمتی در آن نداشته و من با داین اصلی به توافق رسیده بودم و با توجه به استفتایی که من از حضرات عضوی خامنه‌ای و سیستانی گرفته‌ام ایشان حق رجع به بنده را ندارند آیا این موضوع به من در دادگاه کمک میکند
در نهایت مبلغ طلب ایشان بسیار کمتر از ازاین مبلغ بوده و ایشان اقدام به حال دین کرده‌اند و تا تاریخ اول دیماه نیز مطالبه وجه ننموده‌اند
باتشکر و معذرت از طولانی شدن در خواست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونی است واگر مجدد دادخواست دهد باید دوباره هزینه بدهد و اگر طرف ذینفع نیست دادخواست رد می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهان تا پایان اولین جلسه دادرسی می تواند دادخواست را مسترد کند.
در خصوص سوال دوم بله خواهان می تواند مجدد دادخواست بدهد و باید هزینه های دادرسی را پرداخت کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ذی سمت و ذی نفع نباشد دادخواست رد می‌شود
دادخواست مجدد هزینه مجدد دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خواهان می تواند مجدد دادخواست بدهد و باید هزینه های دادرسی را پرداخت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله رد دادخواست قانونی است
بله در صورت اقامه دوباره دادخواست ، خواهان باید مجددا ، هزینه دادرسی را پرداخت نماید
خیر تا زمانی که در مورد موضوعی قانون صریح وجود داشته باشد ، نظرات علمای حقوق و فتاوی مراجع کاربردی نخواهد داشت