مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان خیار غبن در خرید و فروش خودرو

سلام در 25بهمن خودروی سمند مدل95 بشرط1طرف رنگ رو با قیمت45 خریدم که 40تومن همانروز و 4/5در2 اسفند طبق قولنامه پرداختم و 500تومن جهت سند زدن طبق قولنامه نگه داشتم. گذشته از عیب و ایراداتی که ماشین دارد، صاحب ماشین پس از 58ساعت پیامکی مبنی بر پشیمانی و ضرر داده است (معامله ساعت11:30روز پنجشنبه صورت گرفته است). چون ماشین بنام خودش نیست، روز اول گفت که کارهای وکالت فروش رو انجام میده و برا من میفرسته که من بنام خودم بزنم (تو قولنامه هیچی در مورد سند زنی ذکر نکردیم) ولی باتوجه به مشکلی که پیش اومده و طلب پول بیشتر داره، کارهای وکالت رو انجام نمیده که سند بزنیم و ادعا داره که قانونا میتونه ماشین رو از چنگ من دربیاره. آیا فروشنده میتونه خیار غبن بکنه؟ مدت زمانی که میتونه خیار غبن بکنه چند روزه؟ با تشکر قبلی