مشاوره حقوقی رایگان - ویلا خارج از بافت

با سلام
دو ماه پیش ویلایی رو در یک روستا در جاده امل به چمستان خریداری کردم ، هنگام خرید هم بنگاه و هم سازنده (مالک) گفتند ویلا در بافت قرار دارد و دارای سند شورایی است ، قولنامه انجام و در آن در بافت یا خارج بافت بودن قید نشده ، بعدا که قولنامه رو خوندم دیدم نوشته خریدار از کم و کیف ان آگاه هست ویلا رو بیست روز پیش که تحویل گرفتم دیدیم انشعابات فاقد کنتور دارد و هفته پیش که رفتم شورا برا سند مثلا شورایی (تاییدیه شورا برا انتقال) متوجه شدم که ویلا خارج از بافت می باشد . الان چگونه می توانم معامله را فسخ و پولم را پس بگیرم ؟ ضمنا کل وجه ویلا با 4 فقره چک پرداخت شده (یک چک سی میلونی برا ماه خرداد 1401 ) هنوز مونده .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ابتدا با یک وکیل مشورت حضوری انجام و قرارداد بررسی سپس اظهارنامه بدهید و دعوی مطرح شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله را به‌ علت خیار تدلیس و
غبن اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود
بدوا اظهارنامه مبنی بر فسخ ارسال شود و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله را به‌ علت خیار تدلیس دهید از طریق دفاترقضایی اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

ابتدااطهارنامه ارسال نموده درصورتی که افاقه ننمو دمیتوانید دادخواست فسخ تقدیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه اعلام فسخ و سپس دادخواست تایید و تنفیذ فسخ

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید معامله را فسخ و عدم اطلاع خود را اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بسته به مفاد قرارداد میتوانید برای فسخ معامله اقدام کنید