مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به خاطر مهریه

با عرض سلام ببخشید من واسه مهریه اقدام کردم و حساب های اون شخص مسدود شد ولی در حسابش چیزی نبود ولی یه اس ام اس اومد مبنی بر اینکه مبلغ دو میلیارد از حساب آقا مسدود شد ولی رفتم پرسیدم گفتن تو حسابش انقدر نیست این مبلغ مهریه شماست که مسدود شده در حسابش من متوجه نمیشم یعنی چی اگه پولی نیست پس این مقدار مسدودی یعنی چی میشه توضیح بدین ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به اجرای ثبت مراجعه نمایید تا علت مشخص گردد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

این حساب بابت مهریه شما مسدود گردیده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی اینکه تا مبلغ 2 میلیارد ازحساب ایشان مسدود خواهدشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این حساب مسدود شده و مبلغ موجودی در آن مسدود هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان مهریه شما دو میلیارد است و اجرای ثبت به بانک اعلام کرده تا میزان دو میلیارد در صورتی که موجودی داشت توقیف کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

یعنی اگرپولی به حساب ایشان بیایدتاسقف دومیلیاردمسدودمیگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به میزان دو میلیارد هر پولی که به حسابش بیاید توقیف میشود.