مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب کار

من برای یکی کار کردم 3ماه باهم قراداد بستم گفتم ماهی دومیلیونو پانصد الان میگه ماهی یک میلیون و صد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق شما حدودا 3800میباشد حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قرارداد دارید براساس قرارداد میتوانید اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر توافق کتبی نمو ده اید باید مطابق آن عمل گردد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دادخواست مطالبه حقوق و اجرت بدید و اگر گواهی هم دارید به دادگاه معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نمی تواند زیر قرارداد بزند شما می توانید هم از اداره کار هم از دادگاه شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار هستید از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید و دو برابر همین مبلغ را بابت حق و حقوق خود مطالبه کنید.
در غیر این صورت طبق قرارداد یا توافق شفاهی می توانید دادخواست بدهید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

طبق قرارداد می توانید حقوق خود را مطالبه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید مبلغ را دریافت کنید و اگر قرارداد دارید برای الباقی طرح دعوی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد دارید . یا شاهدی دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

از طریق اداره کار پیگیری کن

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدازطریق اداره کار پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه حقوق و اجرت بدید والبته شما باید حداقل حقوق کارگری را دریافت کنید

سیدجواد میری رستمی

جناب آقای سیدجواد میری رستمی :

در صورتی که قرارداد کتبی باشد قابل استناد است و در صورتی که شفاهی باشد باید ابتدائا اثبات گردد.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام می توانید بابت حق ومزایا به اداره کار شکایت کنید