مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر تهیه و نگهداری مشروبات الکلی

با سلام و عرض ادب
از روی کینه و عداوت شخصی برای بنده پاپوش درست کرده اند و در منزل شخصی بنده 40 لیتر مشروبات دست ساز و 30 گرم سوخته تریاک جاسازی کرده اند و بنده را فروخته اند و بنده دادگاهی شده ام و بنده از روی ترس و نداشتن تجربه اقرار به داشتن موارد مذکور کرده ام منتهی به قاضی عرض شد که فقط در حدود چهار تا پنج لیتر در منزل داشته ام و نتوانسته ام ثابت کنم که از‌روی عداوت و دشمنی چنین بلایی بسرم آمده است و در رای بدوی بنده در مورد تهیه و نگهداری مشروبات الکلی یک سال حبس 74 ضربه شلاق و 13250 جریمه نقدی ذکر شده است و در مرحله مهلت 20 روزه اعتراض به دادگاه تجدید نظر و فرستادن پرونده مواد مخدر به دادگاه انقلاب هستم، 35 ساله و هیچگونه سابقه کیفری نداشته ام و میخواهم بدانم در دادگاه تجدیدنظر به چه سرنوشتی دچار خواهم شد با تشکر

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

چنانچه لایحه دفاعی مستدل و مستند ارائه کرده باشید میتوانید امیدوار به برائت باشید

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با توجه به توصیحات چون دلیلی بر تبرئه خود و دلیلی بر اینکه مشروبات و مواد متعلق به شما نبوده ندارید رای بدوی تایید میشود