مشاوره حقوقی رایگان - فرار بیش از 6ماه از خدمت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید. بنده در سال 73 به استخدام ارتش در آمدم و مشغول انجام وظیفه شدم که درحال حاضر 24سال و 9ماه سابقه خدمت دارم. متاسفانه در اردیبهشت ماه سال97 مشکلاتی برایم پیش آمد که نتوانستم سرخدمت حاضر شوم و در دیماه که به یگان مراجعه کردم گفتند که چون از 6ماه گذشته اخراج هستی مگر اینکه مدارک پزشکی بیاوری که اخراج کان لم یکن شود به همین دلیل بدون اینکه حضور بدهم مجددا برگشتم به شهر خودم. میخواستم ازتون کمک بگیرم که چکار بکنم که حق و حقوقم پایمال نشود. با تمام مزایا بازنشسته بشوم یا برگشت بخدمت .. درضمن حسابم نیز مسدود است و نمیتوانم برداشتی داشته باشم.
لطفا راهنماییم کنید ممنونم
یگانم خراسان رضوی هستش و از دادسرای مشهد برام پیامک آمده است ولی خودم در گرگان زندگی میکنم

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اعتراض به رای اخراج را در دیوان عدالت اداری مطرح کنید