مشاوره حقوقی رایگان - تسهیلات جانبازی متوفی

با سلام و احترام
پدر بنده زمان جنگ حدود یکصد ماه در مناطق جنگی حضور داشتند و جانبازی 25درصد داشتند، ایشان به دلیل اینکه در راه رضای خدا در جنگ فعالیت داشتند به دنبال دریافت کارت جانبازی خود نبودند، در حال حاضر 20سال هست که به رحمت خدا رفته اند، در این مدت ما هیچوقت به دنبال تسهیلات از سوی بنیاد شهید و ایثارگران نبودیم، اما در حال حاضر در امورات زندگی به مشکل خورده ایم، آیا ممکن هست که الان برای دریافت تسهیلات ایثارگری پدرم اقدام کنیم و تسهیلات دریافت کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع را مستقیما با بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان در میان بگذارید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
سوابق همه در بنیاد محفوظ است و اگرچه کارت جانبازی دریافت نکردند اما سوابق وی موجود است . اما دریافت تسهیلات منوط به زنده بودن فرد ست و فکرنمیکنم طبق ضوابط داخلی بنیاد بشما تسهیلات بدهند