مشاوره حقوقی رایگان - حقوق معوقه

سلام علیکم خسته نباشید
بنده مدتی در شرکتی نرم افزاری مشغول به فعالیت بودم و حدود 1سال و نیم فعالیت کردم و پیش از 5 ماه از استعفای بنده میگذرد. در این مدت حقوقی دریافت نکردم
الان و پس از گذشت حدود 2 سال از روز اول کاری، درخواست تسویه کامل کردم ولی گفتند که باید قسط بندی شود. آیا با این اوصاف چنین حقی دارند که خودشان ببرند و بدوزند و برای پرداخت قانون بگذارند؟
و آیا راهی هست که پس از 2 سال بتوانم تمام حقوقم را یکجا بگیرم؟
و در آخر اینکه اگر شکایت کنم، خسارت و بیمه هم میتوانم بگیرم یا خیر؟
متشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به اداره کار مراجعه و در آنجا شکایتی تنطیم کنید