مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به روند رسیدگی

سلام
با توجه به عناوین کیفری درچک به عنوان صدور از حساب مسدودی با علم واطلاع ومخدوش بودن مندرجات چک وعدم مطابقت امضاء از صاحب چک(رضابرهان پوری)وضامن ایشان(حمیدنوروزی)شکایت کردم که موجب جلب یکی ازمتهمان(ح.ن) ووکیل دیگر ر.ب به بازپرسی شعبه6قم وایشان متعهد به پرداخت وجه وتاخیر تادیه شدند که متاسفانه با تغییر بازپرس وپس از مدت ها تاخیربازپرس جدید بدون لحاظ اقدامات بازپرس قبلی وروند پرونده رای برمنع تعقیب دادوپرونده با لحاظ 10روز برای اعتراض به کیفری 2ارجاع داد وهنوز وقت 10روزه اعتراض به نیمه رسیده بود پرونده به کیفری 2منتقل کردند ودر کیفری 2 درحالی که یکی از متهمان حضور نداشت قاضی به جای متهم به دفاع پرداخته است وبه دروغ دررای حضورطرفین را گزارش کرده است وبه عرائض بنده ووکیل بنده به هیچ وجه توجه نکرده است ورای برائت داده است حال درراستای اعتراض به این رای ها پرسش بنده این است چگونه می توانم شکایت کنم وبه کجا شکایت باید ببرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

لایحه اعتراض را نوشته و به دفتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کرده اعتراض تجدید نظر خواهی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل. نیازمند یک لايحه تخصصی هستید