مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل زوجه

با سلام و خسته نباشید, من قبل از عقد دانشجو بودم و دو ترم بیشتر برای اتمام تحصیلم ندارم, آیا همسرم در جریان اختلافاتی که داریم و در منزل پدری هستم و خرج تحصیل من با آن ها هست می تواند مانع از ادامه تحصیل من شود? ایشان میداند که از همه چیز برای من تحصیلم مهمتر است و نقطه ضعف مرا فهمیده, اگر بخواهد مانع شود من چه اقداماتی باید انجام دهم? با سپاس

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

سلام علیکم تحصیل شما بر خلاف شان و شخصیت زوج نمی باشد و نمی تواند مانع تحصیل شما شود و تا زمانی که ایشان از این حیث شکایتی مطرح نکرده لازم نیست شما اقدامی بنمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نیازی به اقدام نیست نمی‌توان مانع تحصیل شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند مانع تحصیل شما شود و شما لازم نیست ما ی انجام دهید.