مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حکم خیانت در امانت تعمیرگاه خودرو

بنده ماشین خود را برای نقاشی در یک تعمیرگاه در فرحزاد تهران به مدت 5 روز قرار دادم، متاسفانه کاتالیزور ماشین رو در تعمیرگاه دزدیدن، و پلیس امنیت قزوین به من خبر داد که دزد کاتالیزور در شهر آوج دستگیر شده. پلیس ١١٠ هم صورتجلسه کرده و به من گفتن به شورای حل اختلاف برم. با توجه به زمانی بر بودن و معمولا عدم رسیدگی سریع در این شورا ها ، راهنمایی بفرمایید چگونه امکان پلمپ سریع این واحد صنفی و دریافت حکم خیانت در امانت مسئول تعمیرگاه رو داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از شهر خودتان شکایت نمایید و لایحه دفاعیه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا قبل از صدور حکم چنین امکانی وجود ندارد.
جهت پیگیری موضوع می توانید به اتحادیه مراجعه کنید و در خصوص شکایت خیانت در امانت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رسیدگی و حکم صادر نشود امکان ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب صنف یا اتحادیه شکایت کنید تا سریع رسیدگی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع خیانت در امانت تلقی نمی گردد یه امری بوده که از طریق سرقت محقق شده است و در صورت عدم دسترسی به قطعه اتومبیل شخص نقاش باید خسارت را پرداخت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در جرم خیانت در امانت باید سوء‌نیت مسئول تعمیرگاه و انجام عمل توسط وی اثبات شود