مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک دوم

با سلام و احترام من استخدام آموزش و‌پرورش هستم موقع استخدام پایان نامه ارشدم رو دفاع کرده بودم ولی هنوز مدرکم صادر نشده بود ناچارا با مدرک لیسانس ثبت نام کردم.یعنی توی مدرکم تاریخ فراغت از تحصیلم قبل از استخدام و تاریخ صدور مدرکم بعد از استخدام هست الان مدرک دومم اعمال نمیشه میگن با ارشد ثبت نام میکردی از طرفی هم میگن اگه مدرک نداشتی رد میشدی آیا راهی هست؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در ان زمان صورت جلسه دفاع داشتید به منزله مدرک است و قابل ارایه برای استخدام میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید مدرک دوم شما را بپذیرم می‌توان از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از سازمان آموزش و پرورش و در نهایت دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.