مشاوره حقوقی رایگان - درج مدرک تحصیلی دوم

باسلام
کارمندی هستم که مدرک لیسانسم را بعد از استخدام درج کردم و الان برای ثبت مدرک کارشناسی ارشدم سازمان از درج آن ممانعت می کند و دلیل می آورد که یکبار درج مدرک داشته ای در حالیکه برادر شهید می باشم ولی می گویند که برادر شهید جزو ایثارگران محسوب نمی شود حالا راهی وجود دارد که بتوان مدرک کارشناسی ارشدم که نتیجه چند سال زحمت می باشد را درج کنم .

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر کارمند دولت هستید وفق قانون اداره مکلف به صدور حکم ارتقای مدرک تحصیلی البته باید مدرک شما مرتبط باشه در صورتی که حکم ارتقای مدرک تحصیلی نزد باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه پیگیری کنید اگر موافقت نشد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اقامه
دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در زمان بدو استخدام بر اساس مدرک تحصیلی استخدام شده اید سازمان مربوطه موظف است تا یک مدرک بالاتر از مدرک قبلی مدرک شما با سرایط ذیل قابل اعمال نماید
الف- رشته و مقطع تحصیلی بالاتر در شرایط احراز شغل مورد تصدی کارمند پیش‌بینی شده باشد.
ب- کارمند قبل از شروع به تحصیل با توجه به رشته و مقطع تحصیلی پیش‌بینی شده در شرایط احراز شغل، و نیاز دستگاه به سطح بالاتر تحصیلی موافقت کتبی دستگاه را با ادامه تحصیل خود جلب نموده باشد.