مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی

پرونده ای دارم. طلب از شهرداری از سال 1383 در تاریخ 21/3/91 با کمیسیون ماده 38 توافق کردم مطالباتم را براساس قیمتهای سال 87 دریافت کنم. متاسفانه تمکین نکردند. از طریق دادگاه اقدام کردم. اکنون هیئتی 5 نفره تا سقف 6میلیارد ت تایید کرده اما دادگاه به رای و مصوبه در قرار کارشناسی تاکید و کارشناس را مکلف به محاسبه از سال 83-87 نموده و هم کارشناسان از قرار تبعیت و تا سال83- 87 را مورد رسیدگی قرارداده و مبلغ 3000.000.000 تومان را به 6000.000.000 ت رسانده و از بقیه 14 سال تا اکنون 98 را رسیدگی نکرده.
آیا اعتراض کنم؟
آیا اصولاً بیش از هیئت 5 نفره را علیرغم دعوت به مطالعه و اعلام نظر نفیا یا اثباتا قبول میکند؟
سال 94دادخواست دادم از 94 تا صدور حکم قطعی و 18 ماه مهلتی که میدهند به من امکان اعتراض به این مدت تاخیر هست؟ بعبارتی این پول کی پرداخت میشود و من چیکار در تسهیل آن میتوانم. وکیل هم ندارم چون پول ندارم!
متشکر هستم اگر ممکن است کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

امکان اعتراض و ارسال به هیات هفت نفره وجود دارد اگر دلالیل متقن و قوی ارائه بدهید دادگاه به هیات 7نفره ارجاع خواهد داد