مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به اخذ سند

سلام جهت اخذ سند زمین به متراژ 251 متر اقدام نمودم یازده ماه طول کشید تا مراحل قانونی وکارشناسی وبازدید طی شد وبرای رای نهایی به هیئت رفت اما هیئت بعلت کسری بنا که یک انباری 20 متری میباشد رای منفی داده ومیگن باید حداقل 40 متربنا داشته باشی وپرونده باطل است
تقاضا کردم فرجه دهند 20 متر اضافه میکنم قبول نمیکنند ومیگن قاضی رای منفی داده دوباره برو ثبت نام کن...
سوالم اینست چه کنم آیا راهی هست که یک هفته فرجه دهند،با رئیس هم صحبت کردم گفت نمیشه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای گرفتن اخذ سند مالکیت ، شما باید ابتدا ساختمان ساخته بشود و بعد دوباره ثبت نام نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تکمیل ساخت می توانید مجدد پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تجدیدنظرخواهی نمایید مستند و مستدل

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مستدل و مستند تجدیدنظرخواهی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ساختمان ساخته شود و مجدد اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس روند قانونی اعلام شده عمل کنید