مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اداره کار

با سلام
وقت بخیر بنده درتیرماه امسال کار دچار حادثه در حین کار شدم که کارشناس محترم اداره کار پس از برسی جادثه نظر خود را صادر کرد که به شرح زیر است :
میزان 70درصد بر عهده ی کار فرمای مستقیم بنده و 30 درصد بر عهده ی کارفرمای اصلی شرکت
حال نوشته شده که حداقل دستمزد کارگران در سال جاری 88.500تومان است و تعداد کارگران در معرض حادثه 2نفر است
آیا روی دیه تاثیر دارد ؟
چگونه محاسبه میشود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه طبق نظریه کارشناس و نامه پزشکی قانونی پرداخت می شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر میزان جراحات برحسب درصد را پزشکی قانونی تعیین می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ربطی به میزان دیه شما ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،توسط پزشکی قانونی تعیین و در اجرای احکام محاسبه میشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سیدعلیرضا مولوی

جناب آقای سیدعلیرضا مولوی :

با سلام ارتباطی به دیه ندارد و از دیه مقدر 70 درصد می بایست توسط کارفرما پرداخت شود و امکانش هست در دادگاه به توضیح شرح حال قاضی به مقدار بیشتری رای بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میزان دیه بر اساس محل ، نوع ، میزان آسیب توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مقدار دیه توسط پزشکی قانونی تعیین وتوسط واحداجرای احکام محاسبه میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر دیه براساس نرخ روز ومطابق قانون پرداخت خواهد شد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
موضوع دیه کاملاً جداست و بر اساس نرخ دیه اعلامی از سوی قوه قضاییه محاسبه می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دیه امری مجزا و توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد