مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ثالث اجرایی

با سلام. چنانچه عملیات اجرایی به پایان رسیده باشد و از متصرف هم خلع ید شده باشد و ملک به برنده مزایده تحویل داده شده باشد و ثالث اجرایی ادعایی بر ملک داشته باشد چه دادخواستی باید بدهد؟ آیا دادخواست رفع توقیف صحیح است ؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام تگر منظور این است که مال به مزایده گذاشته شده از ثالث بوده دادخواست اعتراض ثالث تقدیم شود