مشاوره حقوقی رایگان - آسیب کارگر در منزل حین کار

با سلام،فردی که در منزل بنده مشغول کار کناف بوده،با بی احتیاطی خودش به گواه شاهد دچار حادثه شده و فرز شکمشو پاره کرده،زمان حادثه من نبودم و وقتی رسیدم ایشونو بردم بیمارستان،میخوام بدونم از لحاظ قانونی می‌تونه از من شکایت کنه و دیه یا هزینه بیمارستان رو بخواد؟ایشون بیمه هم نیستن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی لیکن کارشناس باید نظر بدهد که چند درصد مقصر هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت شما کارفرما ایشان بوده اید و تمام جوانب توسط بازرسی اداره کار و کارشناس بررسی خواهد شد