مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک دکتری در حکم فرهنگیان

با سلام و احترام
به استحضار می رسانم استخدام اولیه من بصورت آزمایشی مدرک دیپلم در حکم بعد لیسانس برای حکم قطعی زده شد. کارگزینی بیان داشتند مرحله به مرحله اعمال می شود چند سال بعد ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات عربی در حکم زده شد 5 سال قبل در دوره دکتری زبان و ادبیات عرب پذیرفته شدم و در مرحله آخر (دفاع از پایان نامه) هستم، شنیدم بیش از دو مرحله مدرک بالاتر در حکم آموزش و پرورش اعمال نمی شود، با این که رشته من جزء دروس مرتبط آموزش و پرورش است اگر بعد از تحویل مدرک دکتری مدرک بالاتر در حکم اعمال نشود، آیا می توانم از طریق دیوان عدالت کشوری پیگیری نمایم؟ زیرا تمام وقت من صرف تحصیل دانشگاهی همراه کار آموزش و پرورش بوده است و تحصیل دوره دکتری واقعا طاقت فرسا و ایام و هزینه صرف شده با مشغله کاری، لطفا راهنمایی نمایید چطور در حکم مدرک بالاتر اعمال شود اگر کارگزینی ترتیب اثر ندهد، در ضمن سال بعد بازنشسته می شوم می خواهم زحمات من حداقل در حکم اعمال شود از راهنمایی و مشاوره جنابعالی سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بستگی به شرایط و مقررات قرارداد استخدامی شما با آموزش و پرورش دارد.
با این حال به نظر می رسد حق با شماست و می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اعمال نشد از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شرایط و مقررات استخدامی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قوانین فقط یک مرتبه و
در موارد خاص دو مرتبه اعمال مدرک تحصیلی بالاتر ، انجام خواهد شد
ولی اعمال مدرک در مرتبه سوم امکان ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرارداد شما باید بررسی شود اما راه دیوان عدالت برای شما باز است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تنها یکبار و در مواقع خاص دوبار تغییر اعمال میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انچه که مورد اهمیت است نحوه تنظیم و محتوای قرارداد شما با اموزش و پرورش است و اگر مدرک و ارتقای علمی در میزان پایه حقوقی تاثیر گذار باشد و چنین چیزی اعمال نشده باشد شما نیز میتوانید از طریق حکم استخدامی کارگزینی و شماره پرسنلی دفتر کل از اداره مربوطه به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه با دیپلم استخدام قطعی شده اید و پس از آن مدرک کارشناسی پیوسته را ارائه نموده اید، می توانید تا مقطع کارشناشی ارشد ادامه تحصیل داده و مزایای ناشی از آن را نیز در حکم خود دریافت نمایید. وبیش ازان طبق بخشنامه اعمال دو مدرک مبنایی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا دو مقطع اعمال می گردد