مشاوره حقوقی رایگان - برقراری اولیه مستمری بازماندگان

سلام خسته نباشید من 30بهمن 1400 پروندم ثبت شد و گفتن که مستمریت پرداخت میشه ایا تا اخر اسفند واریز میکنن یا میمونه واس سال بعد و چجوری باید پیگیری کنم که کی برام واریز میشه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا پیگیری کنید
و مسلم است که از سال آینده پرداخت میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا باید از ارگان مربوطه پیگیری کنید . بسته به اینکه کجا کار میکنید و تحت نظارت کدام بیمه هستید متفاوت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منظور از محل کار شخص متوفی است که شما مستمری بگیر وی هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مرجع مربوطه پیگیزی کنید معمدلا باید اسفند هم برای شما واریز شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً واریز وجه با توجه به پایان سال به سال 1401 منتهی خواهد شد و معوقات را به شما پرداخت خواهند نمود