مشاوره حقوقی رایگان - عوارض تابلو

با احترام
پزشک هستم دو تابلو دیجیتال در سر در ساختمان به روی خیابان نصب کرده بودم یکی اسم مطب و دیگری خدمات ارائه شده را نمایش میداد.
برای 2 سال مبلغ 8 میلیون تومان عوارض تابلو از اداره نوسازی آمده است.
آیا این عوارض قانونی است؟
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم تابلوی نمایش نام محل معاف از عوارض است.
و نمایش خدمات پزشکی هم معاف از مالیات است.
آیا این مبلغ 8 میلیون تومان در دو سال عادی است؟
در برگه عوارض مساحت تابلو ها 0.92 و 0.48 نوشته شده است.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید که دقیقا چه کاری انجام بدهم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تابلوهای دیجیتال عوارض دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تابلو دیحیتالی مشمول پرداخت عوارض می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گرفتن عوارض نوسازی از محل ملک تجاری قانونی است اما در مورد میزان ان میتوانید به شهرداری منطقه اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخذ عوارض تابلو مطابق قانون غیر مجاز است چون اصول شهرداری و سازمان نوسازی عملا خدماتی به شهروندان ارائه نمیدهند تا عوارض ان نیز پرداخت گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله عوارض دارد نسبت به مبلغ آن اعتراض نمایید