مشاوره حقوقی رایگان - عوارض تابلو

سلام
من یک واحد تجاری داخل پاساژ اجاره کردم و این واحد تابلو ال ای دی روی سر در مغازه داشت الان برای مغازه که زیر زمین هست عوارض تابلو آمده تا جایی که بنده اطلاع دارم نصب تابلو داخل پاساژ مربوط به مشاعات و همسایه ها و مدیریت است
این کار زیبا سازی قانونی است ؟
باید از دیوان عدالت اداری پیگیری کنم؟
البته برای بقیه همسایه ها هم که داخل پاساژ تابلو دارن عوارض اومده ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

غیر قانونی است
اول اظهارنامه بده به شهرداری بعد اگر دستور را پس نگرفتند به دیوان عدالت اداری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا موضوع را از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر پاسخی نگرفتید در آن صورت می‌بایست از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.