مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی به همسایه

همسایه میتونه مدعی بشه من از توی خونه خودم بهش فحش دادم بهش گفتم حرامزاده و از من شکایت کنه در حالیکه من هیچ خصومتی و دعوایی با اون نداشتم و رودرو هم نشدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید اثبات کند بی دلیل نمی شود کسی را محکوم کرد این مجازاتی حدی شو شلاق دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدعی که قطعا می تواند
ولی باید ادعای خود را ثابت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدعی باید ادعای خود را با دلایل محکمه پسند اثبات نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به ادله ومدارک دارید،مدعی یاشاکی بایدبتواندادعای خودرااثبات نماید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

صرف ادعا نمی تواند باید اثبات کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر فحاشی باید عیناً و در حضور شخص باشد و تحت شرایطی قابل مجازات است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام آنچه که شنیده باشد �‌توانند در مراجع قضایی به عنوان مطلع اظهار نمایند و چنانچه مطالب مزبور کذب باشد عنوان جرم شهادت کذب ممکن است تحت تعقیب قرار گیرد