مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد

سلام من درست یه سال پیش دستگاه خریدم قیمتش 500 میلیون که تابلو برقشو عوض میکردم با برقکار قرارداد بستم قرار بود دوهفته تابلوشو تموم کنه که 12 میلیون پیش پرداخت دادم بقیه مبلغ هم سه فقره چک بعد اتمام دستگاه بود تاریخشون الان درست یه سال که تموم نکرده که هیچ وسایلی که بسته تابلو برق دست دوم هستن نرخ که اتحادیه تراشکاران داده 1 ساعت شو 180 تومان هست بنده شکایت کنم ازشون دیرکرد میتوانم بگیرم از برقکار از همه مهم تر اینکه قرار بود تابلو برقو استاندارد درست کنه مهندس دیگه سردربیاره که استاندارد درست نکرده

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت تعیین مبلغ خسارت دیرکرد امکان مطالبه دارید در غیر اینصورت از تاریخ تقدیم دادخواست میتوانید خسارت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی معایب مشخص گردد
و سپس دادخواست مطالبه خسارات را
اقامه نمایید