مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل جنس

با سلام ، بنده از فروشگاهی یکدست مبل 7 نفره خریداری کردم بشرط اینکه یک کاناپه 2 نفره هم برای بنده ساخته و ارسال کنند . در فاکتور هم به این موضوع اشاره شده ولی حالا که مبل 7 نفره را به منزل منتقل کرده ام فروشنده برای ساخت کاناپه 2 نفره امروز و فردا میکند و گویا فروشنده فقط قصد همان یکدست مبل موجود را داشته ، آیا بنده راهکاری قانونی برای متنبه کردن فروشنده دارم ؟ لازم به توضیح است که بابت ساخت کاناپه 2 نفره بنده مبلغی بعنوان بیعانه پرداخت نکرده ام .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرکی دارید هم میتوانید به اتحادیه مربوطه و هم به سازمان تعزیرات و هم به شورای حل احتلاف مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توافق طرفین فروشنده مکلف و متعهد به انجام تعهدات خود خواهد بود از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باتوجه به اینکه در خصوص ساخت کاناپه پولی پرداخت ننموده اید فقط در حد یک وعده بوده نه تعهد بنظر کاری از پیش نمی برید اگر بیعانه یا ثمن را پرداخته بودید می توانستید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید