مشاوره حقوقی رایگان - برای محاسبه دیه اگه میشه کمک کنید ممنونتون میشم

جراحت بخیه شده (دامیه) سمت راست سر _پوست رفتگی (حارصه) زانوی چپ و آرنج راست و سطح پشتی دست راست (سه مورد) و سطح پشتی دست چپ_ضربه دیدگی فک تحتانی و مفصل گیجگاهی, فک تحتانی سمت راست_شکستگی ترقوه سمت راست که تحت عمل جراحی و تثبیت آن با ادوات فلزی قرار گرفته است_کوفتگی آرنج راست و زانویه چپ_لقی دندان قدامی از قبل سیاه شده_شکستگی نسج پوسیده شده و اندکی از نسج سالم دندان خلفی_شکستگی استخوان گیجگاهی سمت راست جمجمه به همراه تجمع خون روی لایه سخت شامه مغز.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام.در این سایت وکلا مشاوره حقوقی میدهند و تعیین دیه و ارش با پزشکی قانونی و دادگاه میباشد