مشاوره حقوقی رایگان - ویرایش شکایت پس از ارسال توسط دفاتر خدمات قضایی

سلام بنده در فرم شکواییه ام متاسفانه یک موردی اشتباهی وارد کردم حالا می خواهم این اشتباه را ویرایش کنم
متن شکواییه و در قسمت گواه و مطلع
حالا آیا می توانم از طریق دفاتر خدمات قضایی این کار را انجام بدهم چون تازه ارسال شده .ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع ارجاع کننده مراجعه و در صورت که به شعبه ارجاع نشده است درخواست اعاده شکایت به دفاتر خدمات قضایی را در به نمایید تا اصلاحات صورت پذیرد