مشاوره حقوقی رایگان - ویرایش شکایت ثبت شده

با سلام
شکایتی انجام دادم که در دادگاه ثبت شده
امکانش هست که این شکایت رو ویرایش بدم و یک مورد دیگه رو بهش اضافه کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر در جلسه دادرسی با افزودن موضوع شکایت جدید که البته مرتبط به شکایات قبلی باشد موافقت نشود میتوانید با شکایت جدید با موضوع جدید و تقاضای ارجاع به شعبه ای که اینک در حال رسیدگی به شکایتتان است جهت رسیدگی توامان تقاضای ارجاع به شعبه مزبور و لف به پرونده قبلی را نمایید