مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در کلاهبرداری

بنده باشریک ساختمانی را ساختیم سند بنام ایشان بود در سال 94 بدون اطلاع بنده نسبت به اجاره داد مغازه به بیمه پارسیان ودر یافت مبلغ536 م ت اقدام نموده وخودش را مالک 100درصد معرفی نموده بود در سال 96 وقتی کار به مرحله اخذ سند رسید بنده از شهرستان امده و متوجه اجاره دادن مغازه شدم وقتی ودیعه خود را خواستم ایشان با ارایه مقداری فاکتور کفتن حق السهم شمارا هزینه نموده ام ومبلغ264م ت از بنده چک بابت 50درصد ودیعه در وجه بیمه پارسیان دریافت نمود .در زمان تسویه متوجه هزینه های زیاد شده وشک نمودم مدارک را به حسابدار داده ومتوجه شدم که ایشان کلاهبرداری نموده وپولهای واریز ی بنده در ساختمان دیکری هزینه شده وفاکتورها مربوط به ان ساختمان است وخودش هم پولی بابت ساخت نداده به همین دلیل ساختمان 11سال طول کشیده وخودش هم صاحب 50 در صد ساختمان شده در اولین اقدام به بیمه پارسیان نزد ریس مراجعه نموده وتقاضای مدارک نمودم وایشان بابیان اینکه باید به دفتر مرکزی قسمت امور قردادها بروم وایشان نمتوانند مدارک به بنده بدهند چون بنده را نمیشناسند لذا به تهران نزد مسول امور قردادها رفته و با ارایه مدارک همراه ایشان به دایره حقوقی رفتیم در انجا بنده با شرح اتفاق از انها خواستم در صورت ارایه چک بنده بابت ودیعه از دریافت ان خوداری نمایند و مسول قردادها به بنده اعلام نمود که اولا بنده را نمیشناسند وبابنده قرداد ندارند دوما طبق قوانین داخلی این اداره ک رفتن چک ممنوع میباشد همانطور که پول بصورت نقد طی فیش بحساب موجر ریخته میشود همانطور باید ودیعه طی فیش بحساب مستاجر ریخته شودتقاضا نمودم به ریس شعبه اعلام نماید کفتن قردادهای اجاره وتسویه ان مربوط به امور قردادها میباشد وبه ایشان ارتباط نداردواجاره نامه بنام ایشان نیست و ایشان این را میدانند وشریک شما باید نزد ما جهت تسویه حساب بیاید درحال اقدام و جمع اوری مدارک بودم که متوجه شدم شریک بنده چک بنده را به ریس شعبه داده واز ایشان رسید دریافت نموده و کار انها به دادکاه کشیده شده و تمامی ارا به استناد دریافت چک و دادن رسید به نفع شریک بنده رای صادر وبنده نیز به پرداخت چک متهم شدم طی مشاجره باشریک خود ایشان بابیان اینکه ریس شعبه نفر ایشان است وهمانطور که در اداره ثبت رشوه داده وتمامی سندهارا بنام خود نموده به ریس شعبه هم رشوه داده تاایشان چک را دریافت و رسید بدهد وبعدا انرا پس از اقدام او انر پس‌بدهد در حال تنظیم شکواییه کلاهبرداری بودم که شریک بنده فوت نمود ونتوانستم شکایت کنم در دادکاه حقوقی هم درخواستهای بنده بابت اختلاف حساب قبول نشد دادکاه بیمه وورثه شریک بنده پس از 3سال و پس از واخواهی بنده و جلوکیری از اجرا رای دادبیمه از طریق چک اقدام نماید وودیعه خود را دریافت نماید حال بیمه چک بنده را اقدام نموده و264م ت اصل پول و مبلغ600 میلیون تومان هم تاخیر تادیه میخواهد و بنده که تمام اموالم بخاطر اعتماد از بین رفته باید این پول ناحق را بدهم ودادکاه هم حتی به پرونده ورود نمیکند حتی اجازه صحبت هم به بنده داده نمیشود فقط یکسری سوال میکنند و بنده باید بابله ونخیر جواب بدهم وبسیار درمانده شده ام
وخسته از این همه بی عدالتی .سوال بنده اینجاست باتوجه به اینکه ریس شعبه نباید چک رادریافت مینموده و مسئول اینکار نبوده میتوانم از ایشان بجرم مشارکت در کلاهبرداری شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید