مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و قیومیت با عمه

یکسال و نیم پیش همسر برادرم همراه معشوقه خود برادرم را به قتل رسانده الان موضوع کشف و زندانی شده اند ایا برای من راهی هست که به عنوان عمه حضانت و قیومیت برادرزاده 5 ساله خودم را بگیرم ، میخواهم کامل تحت سرپرستی خودم باشه و اجازه پاسپورت و خروج از کشور داشته باشه با من ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می توانید از اداره سرپرستی اقدام نمایید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

در دادگاه عدم صلاحیت مادر را میتوانید با استناد به همین پرونده قتل ثابت کنید و از دادگاه تقاضای قیمومت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از دادگاه خانواده پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید درخواست قیمومیت را به واحد سرپرستی مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره سرپرستی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ولی قهری بچه ، پدربزرگش است اما اگر میخواهید برای قیمومت اقدام کنید در درجه اول با مادرش و بعد به اقربا دیگر میرسد بنابراین این میتوانید دادخواست دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید درخواست قیمومت یا تعیین قیم دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه عدم صلاحیت مادر را میتوانید با استناد به همین پرونده قتل ثابت کنید و از دادگاه تقاضای قیمومت کنید