مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش فیلم تجاوز جنسی

سلام یکی از دوستانم با یه پسری وارد رابطه شد و یک روز باهم بیرون رفتن. پسره توی ماشین لباساش‌ دراورد و تجاوز کرد الان هم ازش فیلم داره. دختره ناامیده از زندگی و تو فکر خودکشیه. منم بهش میگم به خونواده بگه میگه اصلا یا میمیرم یا خودم حلش میکنم میگه اگه بفهمن میکشنم. تورو خدا کمک کنید یه راهکاری بدید بهش میگم پلیس فتا میگه نه نمیخوام کسی بفهمه.چی کار کنیم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت تهدید کند. دلایل تهدید از قبیل اینکه در پیامک گفته را داشته باشد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کنید رسیدگی میشود قربانی گناعکار نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که فیلم ‌و عکس دارد می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.