مشاوره حقوقی رایگان - پخش فیلم

یه پسری که قبلا باهاش دوست بودمو کات کرده بودم بعد از چندسال برگشت بمن گفت قصدش جدیه و منو برای زندگی میخاد منم حرفاشو باور کردم و گفتم که فعلا دوست باشیم چندروزی باهم رفت و امد کردیم که یکشب بارون گرفت گفت بریم خونمون که خیس نشیم منم به ناچار قبول کردم
خونشون که رفتیم غافل ازینکه قصد تجاوز به من رو داشت من کلی مقاومت کردم اما اون به زور کار خودشو انجام داد فردا روزش از طریق دوستش فهمیدم که این از من فیلم گرفته و به دوستانش اونو نشون داده
منو تهدید داره میکنه که اگر برنگردی من فیلمت رو پخش میکنم
حالا من باید چیکار بکنم نمیخام خانوادم باخبر بشن ابروم میره و بدبخت میشم لطفا کمکم کنید چیکار کنم که فیلم و پاک کنه و بیخیال من بشه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید به عنوان تجاوز تا مجازات شود ارش البکاو خسارات مربوطه و مهر المثل خود را هم دادخواست بدهید به عنوان تهدید به پخش فیلم هم شکایت کنید تا به شدت برخورد کیفری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید به انتشار فیلم و عکس خصوصی شکایت کنید
به نظر نیازی نیست در شکایت به رابطه جنسی اشاره کنید فقط اعلام کنید که از شما عکس و فیلم گرفته و تهدید به انتشار آن را دارد در این صورت مجبور میشه پاک کنه.
و یا اگر انکار کنه در این صورت نیز از ترس مجازات پخش نخواهد کرد.