مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام برادرم 15 سالش بود دوستاش به زور بردنش تو خونه یکی از اونا و با چاقو تهدیدش کردن و گفتن اگه به ما اینطور کار نکنی و رابطه جنسی نداشته باشیم باهم تورو میکشیم اینم ترسیده بود و اینطور کار رو به زور انجام داده بود و اونا الان از برادرم فیلم دارن تهدیدش میکنن به انجام دوباره اون کار

میخواستم بگم چطور میشه ما اینارو شکایت کنیم یا چه کاری کنیم که فیلم ها از گوشی آنها پاک شود؟

تورو به امام زمان جواب بدید

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، از طریق دادسرا تجاوز به عنف شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان آدم ربایی تجاوز به عنف تهیه فیلم و عکس و تهدید شکایت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بهترین راه این است که فرد پس از تجاوز سریعا به پزشک قانونی مراجعه نماید تا آنها گواهی مبنی بر اثبات وقوع تجاوز صادر کنند. این کار باید سریع انجام بگیرد زیرا نشانه‌های تجاوز ممکن است خیلی زود از بین برود.راه‌هایی که قانون برای اثبات اغفال پسران پیش بینی کرده است شامل اقرار ، شهادت و علم قاضی می شود.گاهی قاضی با مهارت از خود متجاوزین اقرار میگیرد.شما نیز میتوانید به عنوان مطلع در دادگاه برای برادر تجاوز را تایید کنید.،از میان 3 راه ذکر شده برای اثبات جرم تنها علم قاضی است که ممکن است خیلی کاربردی باشد. یک قاضی می تواند تلاش خود را برای فهمیدن حقیقت بکند و سعی کند دلایلی برای اثبات وقوع این جرم پیدا کرده تا بتواند به آن استناد کند. او از راه‌های مختلفی مثل استعلام خطوط تلفن ، اظهارات متهم و… می تواند به حقیقت علم پیدا کند مجازات مجرمین 100ضربه شلاق است.و تهدید به مرگ با چاقو نیز جرم دیگری است که مجازات دارد.پدر شما باید طرح شکایت کند ویا خود برادران اگر پدر مایل به این کار نیست.توصیه مهم به عنوان وکیل دارم هرگز در برابر تجاوز جنسی سکوت نکنید و حتما این جرم ناهنجار را مورد پیگیری قرار دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی ، شکوائیه تجاوز و لواط به عنف و زور و گرفتن فیلم و تهدید به انتشار فیلم
و عکس را بر علیه همه آنها مطرح نمایید و مجازات سنگینی خواهند داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید موضوع را از شعبه پیگیری کنید و یا مجدد درخواست جلب داشته باشید و کلانتری که ضابط دادگستری محسوب می‌شه طبق برگه جلب به اقدامات لازم را انجام می‌دهد