مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن پول از سایت شرط بندی

با سلام من در سایت شرط بندی نزدیک به 3 سال 250 میلیون تومان باختم و تمام باختها و کارت به کارتها داخل ایران و مربوط به شهر تبریز هست به جوری اغفال شدم و با قرض و نزول تمام دارایی خود رو باختم چقدر احتمال داره به وجه خودم برسم اگه احتمال داره یک وکیل خوب که بتونه تمام مراحل رو خودش انجام بده معرفی کنید

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. قابل مطالبه و پیگیری هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده به هیچ عنوان نمی توانید مبالغ باخته را مطالبه کنید و پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق سایت برای وکیل اقدام کنید و درخواست دهید این قسمت برای سوال و جواب کوتاه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید اقامه دعوا نمایید و امکان
مطالبه وجه وجود خواهد داشت