مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من دیروز ماشینم رو اگهی کردم برای فروش یک اقایی مراجعه کرد و گفت که خریدار هست
بعد قرارداد تنظیم کردیم و مبلغ دو میلیون به حساب من واریز کرد و گفت روز بعد که امروز باشه به نمایشگاه من بیا که بقیه کار هارو انجام بدیم
وقتی به اونجا رفتم چند نفری ماشین دوره کردن و هر کسی یک عیبی روی ماشین گذاشت
بعد گفتن قرارداد فسخ و قرارداد من پاره کرد و قرار داد خودشو من امضا خودم را از پاش پاره کردم و پشت نویسی که این قرارداد فسخ و هیچ یک ادعایی از طرف مقابل نداریم و امضا کردیم
بعد از من مطالبه 2 میلیونی که به حسابم ریخته بود کرد
و من کارت بانکیمو دادم که داخل دستگاه پوز مغازه بکشه بعد هم کارت کشید و رمز گفتم
وقتی پیام بانک امد دیدم 12 میلیون کشیده
گفتم چرا 12 میلیون گفت 10 میلیون کمیسیونم هست
گفتم قراردادی ننوشتی گفت نه
حالا سوالم این هست که این کار کلاه برداری نبوده؟
و چطوری ثابت کنم که منو فریب دادن؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. کلاهبرداری بوده. هر ادعایی نیاز به دلیل داره. اون قراداد رو باید نگه میداشتی. و با رسید بانکی و شهود اثبات میکردی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دریافت وجه کمیسیون نا روا بوده. زيرا اولا خودتان در سایت آگهی کرده بودید و خریدار خود بنگاه دار بوده. بنابراین می توانید دادخواست مطالبه وجه 10 میلیون بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه پیگیری کنید
اگر نتیجه ای نداشت می توانید با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید یا دادخواست مطالبه وجه بدهید.