مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی استعلام مشخصات سجلی خوانده ی محکوم در زندان

سلام قصد اقامه دعوی از شخصی بخاطر عدم ایفاء تعهد داریم اما فرد خوانده به دلیل جرم در زندان به سر می بره ،
آیا می شود قانونی مشخصات سجلی او را خواست ؟!
چگونه ؟!
از چه مرجع قانونی ؟!
از کلانتری و زندان میشه استعلام کرد ؟!
در این خصوص دادخواست شورای حل اختلاف خسارت دادیم ، رفع نقص به دلیل نداشتن مشخصات سجلی خورده یک خوانده در زندان و دیگری مجهول المکان خورده
،مگه نمیشه از زندان مشخصات سجلی خواست و آدرس همان زندان برای ابلاغات نمیشه ؟!
و مگه برای خوانده دوم مجهول المکان نمیشه آگهی مجهول المکان داد ؟!
به دلیل عدم انجام رفع نقص دادخواست رو رد کردند.
ممنون میشم تمام سوالات پاسخ داده بشه تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از شورا درخواست استعلام کد ملی از اداره ثبت را نمایید
و در مورد خوانده مجهول المکان باید ابلاغ از طریق آگهی انجام بشود