مشاوره حقوقی رایگان - وکیل امور دارایی

هشت نفر وراث هستیم که با فرم هجده و نوزده مبادرت به فروش ملک پدری نمودیم اما یکی از وراث که برادرم میباشد بخاطر کارت بازرگانی که داشته سیصد میلیون به اداره مالیات بدهکار میباشد ملک پدری من دویست میلیون فروختیم و سهم برادرم چهل میلیون میباشد وزارت دارایی میگه تا زمانی که برادرتان بدهی خود را تسویه نکند برگه دارایی صادر نمیشود و شما نمیتوانید ملک خود را بفروشید آیا نمیشود کاری کرد و همه پاسوز بدهی برادرمان میشویم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اداره دارایی داره به شما فشار میاره
حتما وکیل لگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

همچین حقی ندارد اندازه سهم برادرتان می تواند مدعی شود نه همه وراث