مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از جانب زوجه

با سلام.
بنده سال 98 عقد کردم.
و سال 99 تصمیم به طلاق گرفتم.
اول نفقه اجرا گذاشتم.شوهرم پرداخت کرد.
بعد مهریه اجرا گذاشتم.1/4 حقوقش کسر میشه
این کارا کردم چون شوهرم به هیچ عنوان حاظر به طلاق دادن من نیست.حق تمکین زد .منم از حق حبس استفاده کردم.
شکایت طلاق کردم.گفتم در مقابل طلاق تمام حق و حقوق مالیم بذل میکنم.بازم در مرحله بدوی رد شد.
الان اعتراض کردم گفتم شوهرم سو رفتار دارد و اختلاف فرهنگی داریم.ولی بازم دلیل موجه ندارم. چکار کنم که بتونم طلاق بگیرم?
( شوهرم واسه دفاع نوشت که نفقه و مهریه دارم میدم .زنم دوست دارم. هر شرطی داره میپذیرم و طلاق نمیدم)
اگر بذل و بخشش مهریه نپذیره طلاق صورت میگیرد یا خیر ؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. بله ایشان می‌تواند طلاق ندهد. مواردی که زن می‌تواند درخواست طلاق کند محدود است که طاهرا شما هیچکدام را ندارید. شماهم باید قبل از عقد فکر میکردی که آیا میخواهی با ایشان یک عمر زندگی کنید یا خیر که اکنون خود و ایشان دچار چنین مشکلاتی نشوید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت طلاق باید عسر و حرج را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از مدتی می توانید مجدد با اعلام بذل مهریه دادخواست طلاق بدهید.