مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از جانب زوجه

سلام.
حدود 10 سال با دختری رابطه دوستی دارم و بعد 10 سال عقد کردیم.حدود 1 سال از عقد میگذره و الان میگن طلاق میخوام.هیچ ایرادی ندارم و تمام حق و حقوقش به موقع میدم.مهریه گذاشته اجرا. بشدت دوسش دارم و اصلا نمیخوام طلاقش بدم.تو دادگاه مطرح کرد مهریه میبخشم و طلاقم بدین تنها دلیلش کراهت دارم و اختلاف فاحش فرهنگی باعث این موضوع شده که کاملا کذب و بی دلیل هست.ایا صدور حکم طلاق امکان پذیر هست؟ البته الزام به تمکین زدم و از حق حبس استفاده کرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق طلاق با زوج است و اگر از حق حبس استفاده کند مجبور هستید مهریه را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه برای ارائه درخواست طلاق حتما باید دلیل داشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

زوجه برای ارائه درخواست طلاق حتما باید دلیل داشته باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام حق طلاق با زوج است و زوجه با بذل مهريه حق طلاق كسب نميكند
در صورت نياز تماس بگيريد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
برای طلاق زوجه باید ادله خودرا مطرح نماید وصرف اختلاف فرهنگی دلیل بر طلاق نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام طلاق از طرف زوجه نیاز به اثبات عسر وحرج دارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر مهریه را می بخشد بلیط بخت آزمایی شما برنده شده تا پشیمان نشده توافقی جدا شوید ادم عاقل کسی را که از او کراهت دارد به زور نگه نمی‌دارد اگرچه معلوم نیست تو این ده سال چه میکردید که همدیگه را نشناخته ازدواج. کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زوجه برای ارائه درخواست طلاق حتما باید دلیل داشته باشد