مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از جانب زوجه ...

اگه درخواست طلاق از جانب زوجه در دیوان هم رد شود
ایا میشود برای بار دوم بعد از مدتی دباره درخواست طلاق کند زمانش چقدر هست
واگه برای بار دوم درخواست کنه که معوولا این بار عسر و حرج نیست و درخواست کراهت از شوهر را داشته
سوال من اینجاس زوجه تمام زندگی من رو بالا کشیده و برده میشه در بار دوم اگه زن درخواست به طلاق از جانب کراهت داشته و زوج در دادگاه بگوید باشه قبوله که زن نسبت به اینجانب کراهت داشه و نمی خوام ازرده خاطر شود ولی باید تمامی مال و زمین و هزینه هایی رو که کردم رو بهم برگردونه زوج رو راضی کنه که طلاق بگیره
ایا امکان پزیر هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مجدد می تواند دادخواست طلاق بدهد ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست.
در صورت اعلام کراهت باید مهریه خود را بذل کند و اگر مهریه را دریافت کرده باشد باید پس بدهد.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درخواست طلاق از سوی زوجه باید همراه با مدارکی دال بر عسر وحرج باشد.همچنین در طلاق خلع باید،زوجه باید مبلغی از مهریه را که نشاندهنده کراهت شدید زوجه باشد را ببخشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه میتوتنید دادخواست دهد در غیر این صورت طلاق توافقی بگیرید و به زوجه وکالتنامه در طلاق دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام رای طلاق اعتبار امر مختومه ندارد و می توان مجدداً مطرح شود در خصوص سوال دوم تابع احتمال وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان درخواست طلاق برای
مرتبه دوم توسط زوجه وجود خواهد داشت
خیر دادگاه نمیتواند زوجه را اجبار
نماید و زوجه موافقت نخواهد کرد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بله می تواند درخواست طلاق برای
مرتبه دوم توسط زوجه ارایه دهد دادگاه نمیتواند زوجه را اجبار
نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در طلاق خلع که به واسطه کراهت است به میزان مهریه یا کمتر باید بخشیده شود که بنوعی عسر و حرج زوجه ثابت شود