مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان حضور در اولین جلسه شورای حل اختلاف

با سلام. به موجب یک معامله مسکن فروشنده به صورت غیر واقع از بنده شکایت کرده و برگه ابلاغ داخل خانه ای که بنده فعلا سکونت ندارم افتاده شده است. با توجه به عدم امکان حضور اینجانب در اولین جلسه و اینکه برگه ابلاغ به دست خودم نرسیده، آیا امکان صدور حکم غیابی هست؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ابلاغ بصورت قانونی باشد وشماهم درجلسه دادرسی نرویدودفاع کتبی هم نکنید رای غیابی صادرمیشود ولی بعدا واخواهی هزینه دادرسی باید پرداخت کنید